Ugrás a tartalomra

HUN-REN Adatrepozitórium Platform

ARP nagyköveteket keresünk!

Kép
Két nő egy monitort néz, rajta ARP logó

Pályázati felhívás ELKH ARP nagykövet pozíció betöltésére

Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Adatrepozitórium Platform (ELKH ARP) projekt pályázatot hirdet ELKH ARP nagykövet pozíciók betöltésére az ELKH dolgozói számára.

A pályázat pénzügyi keretösszege 8 millió forint, amelyből 3-5 sikeres pályázó részesülhet támogatásban a vállalások arányában. A pályázat megvalósítása 2023. május 2. és 2023. november 30. között történik.

A pályázati anyagokat 2023. március 22-ig várjuk elektronikus úton az @email e-mail címre.

A pályázat célja

Az ELKH ARP nagykövet pályázat célja az ELKH ARP infrastruktúrájának használatba vétele, népszerűsítése és hosszú távú működésének biztosítása adatrepozitóriumi referensek képzése és támogatása révén. Az ELKH ARP nagykövetek a pályázatba bevont projektek, kutatások adatfelelőseiként az ELKH ARP szakembereivel együttműködve kialakítják az intézményük/kutatóközösségük kutatási adatainak elhelyezésével kapcsolatos mechanizmusait és bevezetik kutatóközösségüket az ELKH ARP adatrepozitóriumának használatába. A pályázat eredményeként létrejönnek a résztvevő kutatócsoportok, intézmények adatmenedzsment megoldásainak, módszereinek közös alapjai és újabb adatcsomagok kerülnek a repozitóriumba.

A további információkért kérjük, nézzék meg a mellékelt részletes pályázati felhívást. A kitöltendő nyomtatványok word formátumban is letölthetők.

Kérdés esetén forduljon kollégáinkhoz az arpnagykovet@tk.hu e-mail címen.