Ugrás a tartalomra

HUN-REN Adatrepozitórium Platform

Folytatjuk Nagykövet Programunkat – ARP nagyköveteket keresünk

Kép
ARP logó és grafikák

 

MEGHOSSZABBÍTOTTUK A HATÁRIDŐT

Pályázati felhívás HUN-REN ARP nagykövet pozíciók betöltésére

A HUN-REN Adatrepozitórium Platform (ARP) projekt 2024-ben is folytatja Nagykövet Programját, amelyben pályázatot hirdet ARP nagykövet pozíciók betöltésére a HUN-REN dolgozói számára. A program 2024-ben két kiírással jelentkezik, korábbi ARP nagykövetek a program folytatására (ARP Nagykövet Program I/2024), új jelentkezők a programba való bekerülésre (ARP Nagykövet Program II/2024) pályázhatnak.

A pályázat pénzügyi keretösszege 18,5 millió forint, amelyből a két pályázat (ARP Nagykövet Program I/2024 és ARP Nagykövet Program II/2024) nyertesei vállalásaik arányában részesülhetnek támogatásban. A Nagykövet Program megvalósítása 2024. április 2. és 2024. november 30. között történik.

A pályázati anyagokat mindkét programra 2024. március 4. 12.00 óráig várjuk elektronikus úton az arpnagykovet@tk.hu e-mail címre.

A Nagykövet Program célja

Az ARP Nagykövet Program célja a HUN-REN ARP infrastruktúrájának használatba vétele, népszerűsítése és hosszú távú működésének biztosítása adatrepozitóriumi referensek képzése és támogatása révén. Az ARP nagykövetek az általuk vállalt, programba bevont projektek, kutatások adatfelelőseiként a HUN-REN ARP szakembereivel együttműködve kutatási adatokat töltenek fel az ARP repozitóriumba, kialakítják intézményük, kutatóközösségük adatelhelyezéssel kapcsolatos mechanizmusait, valamint bevezetik kutatóközösségüket a HUN-REN ARP adatrepozitóriumának használatába. A program eredményeként létrejönnek a résztvevő kutatócsoportok, intézmények adatmenedzsment megoldásainak, módszereinek közös alapjai és újabb adatcsomagok kerülnek a repozitóriumba.

Az ARP Nagykövet Program I/2024 célja lehetőség biztosítása a korábbi programot sikeresen teljesítő nagykövetek számára munkájuk folytatására.

Az ARP Nagykövet Program II/2024 célja új jelentkezők programba való bekerülése. 

További információk találhatók a mellékelt részletes pályázati felhívásokban. A pályázathoz kitöltendő nyomtatványok Word formátumban is letölthetők.

A Nagykövet Programmal és a pályázattal kapcsolatos bármilyen további kérdésben munkatársaink az arpnagykovet@tk.hu e-mail címen örömmel állnak rendelkezésre!